Teknoloji

Samsung Galaxy Tab S 8.4 ve 10.5 tabletler ağustosta Türkiye’de

samsung-galaxy-tab-s-130614-4

Samsung’un geçtiğimiz ayın ortalarında düzenlediği bir etkinlikle duyurusunu gerçekleştirdiği yeni Galaxy Tab S tabletler ağustos ayından itibaren Türkiye piyasasına giriş yapmış olacak.

Galaxy Tab S serisi içinde 8.4 ve 10.5 inç ekranlı iki farklı seçenek bulunuyor ve bunların ikisinin Super AMOLED ekranı da 2560 x 1600 gibi yüksek çözünürlük sunuyor. Ayrıca her iki tabletin arkasında LED flaşlı 8 megapiksel, önünde de Full HD video destekli 2.1 megapiksel kamera bulunuyor. Ayrıca her iki tablet de 6.6 mm.’lik kalınlığa sahip gövdeleriyle bir hayli estetik görünüyor.

Samsung, Galaxy Tab S tabletler için kapaklı kılıf, sade kılıf, Bluetooth klavye gibi aksesuarlar da sunuyor. Bu aksesuarlardan Bluetooth klavye Galaxy Tab S 10.5 inç için sunuluyor; dizüstü bilgisayar klavyesiyle aynı tasarıma sahip olan bu klavye ergonomik tasarımı ve yeniden şarj edilebilir piliyle dikkat çekiyor.

Ayrıca Samsung Galaxy Tab S tabletlerden birini satın alanlara Galaxy Gifts olarak adlandırdığı; Deezer, Samsung Sinema, S-Mag, Dropbox, Asphalt 8 gibi uygulama ve oyunlardan çeşitli hediyeler de sunulacak.

Samsung Türkiye’den gelen açıklamaya göre Galaxy Tab S 8.4 ve 10.5 inç tabletler ağustos ayında Türkiye’de olacak. Fiyat bilgisi şu anda verilmiyor, bunun için gelecek ayı, ürünlerin piyasaya sunulacağı zamanı beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER