Teknoloji

Samsung’un yeni dayanıklı tableti Galaxy Tab Active 5 resmi kayıtlara girdi, bazı özellikleri doğrulandı

galaxy tab active 4 pro samsung galaxy tab active 5

Samsung Galaxy Tab Active 5 adını taşıyan dayanıklı tabletini yakında tanıtmaya hazırlanıyor. Tabletin ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) kayıtlarında boy göstermesi de, bu duyurunun çok uzak olmadığı anlamına geliyor. FCC veri tabanındaki kayıt; depolama alanı seçeneklerini, şarj detaylarını ve S-Pen desteğini gözler önüne seriyor.

FCC’ye göre, Samsung’un yeni tableti 5G ve Wi-Fi versiyonlarıyla kullanıcıların karşısına çıkacak. Tabletin tek depolama alanı seçeneği 128 GB olacak. Depolama alanını microSD kart desteğiyle genişletmek de mümkün olacak. S-Pen desteğiyle gelecek olan tabletin kutusundan 15W şarj adaptörüyle çıkacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Daha önceki sızıntılara göre, tablete ihtiyaç duyduğu enerjiyi 10000 mAh kapasiteli pili verecek. Dolayısıyla 15W şarj adaptörünün bu pili doldurmasının hatırı sayılır bir zaman alacağı anlaşılıyor.

Samsung Galaxy Tab Active 5 hakkında başka neler biliniyor?

Samsung Galaxy Tab Active 5 hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak telefonun FCC veri tabanında boy göstermesinin ardından hem yeni detayların sızması hem de resmi duyurunun yapılması fazla zaman almayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER