Teknoloji

Samsung Galaxy Tab A7 tanıtıldı: Snapdragon 662 işlemci, 10.4 inç ekran, dört hoparlör

samsung galaxy tab a7

Samsung kısa süre önce Galaxy Tab S7 ve S7 Plus ile üst sınıf bir tablet deneyimi arayanların karşısına iki yeni seçenek çıkarmıştı. Güney Koreli üretici şimdi de daha geniş bir kitleye ulaşmak için harekete geçti. Samsung Galaxy Tab A7 adını taşıyan yeni tablet, metal kasası ve 7040 mAh kapasiteli piliyle dayanıklı bir cihaz profili çiziyor.

Galaxy Tab A7’de Android 10’u One UI 2.5 kullanıcı arayüzü tamamlıyor. Tabletin kalbinde ise Qualcomm Snapdragon 662 işlemci bulunuyor. Orta segment bir işlemci olan Snapdragon 662’nin ortalama bir kullanıcının pek çok ihtiyacını rahatlıkla karşılayacağı söylenebilir. Bu işlemciyi 3 GB RAM tamamlıyor.

10.4 inç büyüklüğünde ekrana sahip olan Galaxy Tab A7’de Dolby Atmos destekli dört hoparlör mevcut. LCD ekran paneli ise 2000 x 1200 piksel çözünürlük sunuyor. Ekranın piksel yoğunluğu ise 224 ppi.

Galaxy Tab A7 için 32 ve 64 GB olmak üzere iki farklı depolama alanı seçeneği mevcut. 5 megapiksel ön ve 8 megapiksel arka kameranın bulunduğu tablete SIM kart da takılabiliyor. Samsung Kids uygulaması da Samsung’un Galaxy Tab A7’de varlığına dikkat çektiği özellikler arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy Tab A7 için gümüş, altın ve gri olmak üzere üç farklı renk seçeneği sunulacak. Bu yıl içinde piyasaya sürülecek tabletin fiyatı ve kesin çıkış tarihi konusunda bilgi verilmedi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER