Teknoloji

Samsung Galaxy Tab A7 Lite için yeni sızıntı

samsung galaxy tab a7 lite

Samsung Galaxy Tab A7 Lite önümüzdeki dönemde tanıtılması beklenen ürünler arasında yer alıyor. Ünlü duyumcu Evan Blass, tablete ait olduğu söylenen yeni bir görsel paylaştı. Bu görselde flaşsız bir arka kameraya sahip uygun fiyatlı bir tablet görülüyor.

Tabletin kalbinde MediaTek’in Helio P22 işlemcisinin bulunması bekleniyor. Bu işlemciye 3 GB RAM’in eşlik edeceği belirtiliyor. Galaxy Tab A7 Lite’a ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5100 mAh pilin vereceği söyleniyor.

Samsung’un önümüzdeki haziran ayında iki Lite tableti tanıtacağı iddia ediliyor. Şirketin Tab A7 Lite’ın yanında Tab S7 Lite’ı da tanıtması bekleniyor. A7 Lite’ta 8.7 inç olan ekran büyüklüğünün S7 Lite’ta 12.4 inçe çıkacağı söyleniyor.

Daha önce çıkan sızıntılara göre, Galaxy Tab S7 Lite 5G ve Wi-Fi versiyonlarıyla gelecek. Tabletin kalbinde Qualcomm Snapdragon 750G işlemci bulunacak. Bu işlemciye 4 GB RAM eşlik edecek. Tabletin renk seçenekleri siyah, gümüş, yeşil ve pembe olacak.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite ve S7 Lite hakkında önümüzdeki haziran ayına kadar yeni detaylar duymak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER