Teknoloji

Samsung’un yeni tableti resmi belgelerde görüldü

samsung galaxy tab a7 lite

Samsung’un yeni tableti SM-T225 model numarasıyla ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) veri tabanında görüldü. Aynı tablet daha önce Helio P22T işlemci, 3 GB RAM ve Android 11 işletim sistemiyle Geekbench’in veri tabanından geçmişti. Samsung Galaxy Tab A7 Lite adıyla resmiyet kazanması beklenen tabletin 8.7 inç ekrana sahip olması ve haziran ayında satışa sunulması öngörülüyor.

FCC kaydında cihazın hatlarını gösteren bir çizim de bulunuyor. Bu çizim daha önce internete sızan taslakla örtüşüyor. Buna ek olarak, USB-C girişinin hemen yanında bir kulaklık jakının bulunduğu da görülüyor. Çift bant Wi-Fi, LTE ve Bluetooth destekleri de FCC kayıtlarındaki bilgiler arasında yer alıyor.

TUV Rheinland sertifikası ise tabletin ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5100 mAh kapasiteli pilin sağlayacağını gösteriyor. Bu pili doldurmak için tabletin kutusundan 15W bir şarj adaptörü çıkacak.

samsung galaxy tab a7 liteSamsung Galaxy Tab A7 Lite hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak önümüzdeki dönemde tablete dair yeni detayların internete sızması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER