Teknoloji

Samsung’un yeni tabletinin teknik özellikleri sızdı

samsung galaxy tab a 8.4 (2020)

Samsung Galaxy Tab A 8.4 (2020) hakkındaki ilk sızıntılar bir süre önce etrafta dolaşmaya başlamıştı. Bu sızıntıların en yenisi, tabletin önemli teknik özelliklerini görmeyi sağlıyor. Sızıntının ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılması ise güvenilirliğini biraz daha artırıyor.

Blass’in paylaştığı görselin tabletin ABD’de mobil operatör AT&T tarafından satılacak versiyonuna ait olduğu belirtildi. Tabletin, adından da anlaşılacağı gibi, 8.4 inç büyüklüğündeki ekranı, 1920 x 1200 piksel çözünürlük sunuyor. SIM ve microSD kart tepsisine sahip tabletin önünde ise 5 megapiksel çözünürlüklü bir kamera bulunuyor.

Galaxy Tab A 8.4 (2020), 8 megapiksel çözünürlüklü bir arka kameraya sahip. Tabletin alt kenarında USB-C girişi ve stereo hoparlörler bulunuyor. Kulaklık jakı ise üst kenara yerleştirilmiş. Tabletin kalbindeki Exynos 7904 işlemciye ise 3 GB RAM eşlik ediyor.

Samsung Galaxy Tab A 8.4 (2020) için bilinenler şimdilik bunlarla sınırlı. Güney Koreli şirketten henüz yeni tabletiyle ilgili resmi bir işaret gelmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER