Teknoloji

Samsung Galaxy Tab A 10.5 Türkiye çıkış tarihi netleşiyor

samsung galaxy tab a 10.5 türkiye

samsung galaxy tab a 10.5 türkiye

Samsung, Galaxy Tab S4 ile birlikte orta segment Android tableti Galaxy Tab A 10.5‘in duyurusunu da gerçekleştirmişti. Samsung Türkiye, Galaxy Tab A 10.5’in ülkemizde ne zaman satışa sunulacağını duyurdu.

Şirketten Galaxy Tab A 10.5 için yayınlanan basın bülteninde bu orta segment Android tabletinin eylül ayında Türkiye’de satışa sunulacağını açıkladı. Şirketin belirttiğine göre, aile bireylerini hem evde hem de yolculuklarda eğlendirecek, gelişmiş ses ve görüntü özellikleriyle dikkat çeken yeni Samsung Galaxy Tab A 10.5, Samsung’un SmartThings gibi ilave bağlanabilirlik özellikleri sayesinde evinizdeki diğer elektronik eşyaları kontrol etme fırsatı sunuyor.

Aile bireyleri daha incelen çerçeve ile benzersiz bir ekran-gövde oranına kavuşan 10.5 inç ekranlı Galaxy Tab A 10.5 tabletle film izleyebilecek, müzik dinleyebilecek veya internette gezinebilecek.Tabletin her bir köşesinde yer alan Dolby Atmos destekli dört adet hoparlörü sayesinde mobil eğlence deneyimi kullanıcıyı tam anlamıyla çevreleyecek.

Samsung Galaxy Tab A 10.5 ebeveynlere içeriği yönetme ve Çocuk Modu ile kullanım özellikleri sunuyor. Çocuk Modu’un içeriğinde çocuklara özel bir Tarayıcı, kullanım süresini sınırlama imkanı ve çocuklara özel Galaxy Uygulamaları ile Toca Hair Salon 3 ve BRIO World-Railway gibi toplamda sekiz adet ücretsiz uygulama bulunuyor. Ayrıca, Çoklu Kullanıcı Modu sayesinde aynı cihaz üzerinde çocuk için ayrı, ebeveynler için ayrı hesaplar oluşturabiliyor.

Samsung Galaxy Tab A 10.5 modelinin Daima Açık Ekran özellikli Daily Board; saat, takvim, hava durumu ve dijital fotoğraf kütüphanesi gibi bilgileri evin merkezine getiriyor. Kullanıcılar Galaxy Tab A 10.5 modelindeki SmartThings desteği sayesinde ev eğlence ortamını aile dostu tabletleri üzerinden kolayca yönetebiliyor. SmartThings destekli cihazlar artık tek bir dokunuşla kontrol edebiliyor.

İLGİLİ HABERLER