Teknoloji

Samsung ve Barnes & Noble ortaklığı Galaxy Tab 4 Nook’u doğurdu

Barnes & Noble ortaya koyduğu son ürünlerin aldığı pozitif yorumlara rağmen bir daha asla kendi tabletlerini üretmeyeceğini açıklamıştı. Bu sözünü kısmen tutan şirket, ortak markalı tabletler üretmek için Samsung’la işbirliğine gitti. Bu işbirliğinin ilk sonucu olan Galaxy Tab 4 Nook tablet serisi her şeyiyle bir Samsung tablet olacak. Ancak Barnes & Noble’ın zengin kitap okuma deneyimi önyüklü olarak kullanıcılara sunulacak.

samsung-galaxy-tab-4-nook-050614

Serinin ilk üyesi olan 7 inç’lik model ağustos ayında ABD’de satışa sunulacak. Yapılan açıklamanın satır aralarındaysa farklı ekran boyutlarının da sırada olduğu anlaşılıyor. Galaxy Tab 4 Nook tabletler ABD genelindeki Barnes & Noble mağazalarında ve kitap zincirinin çevrim içi mağazasında satılacak. Kullanıcılar cihazda yer alan e-kitap mağazası sayesinde 3 milyondan fazla kitaba erişebilecek.

Barnes & Noble CEO’su Michael P. Huseby, dünya çapında bir teknoloji ve tablet lideri olan Samsung ile Nook’un okuma deneyimini daha geniş kitlelere ulaştıracak ortak markalı cihazların üretimi konusunda işbirliği yaptıkları için çok mutlu olduklarını belirtti. Huseby Samsung ile birlikte müşterilerine muhteşem yeni ürünler sunacaklarını ve büyüyen dijital içerik koluna olan inançlarını bir kez daha göstereceklerinin altını çizdi.

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER