Manşetler

Samsung Galaxy Tab 2 ve LG Optimus Pad CES 2011’de boy gösterecek iddiası

Yılbaşı hediyesi olarak Samsung Galaxy Tab alanların pişmanlık duyabilecekleri bir haber Güney Kore’den geldi. Korea Times’ın haberine göre Samsung Galaxy Tab 2 CES 2011’de tanıtılacak. Bu arada Samsung ile aynı vatanı paylaşan LG’nin de Optimus Pad tabletini tanıtabileceği söyleniyor.

NVIDIA Tegra 2 yongasıyla çalışacağı söylenen Galaxy Tab 2 ile ilgili dedikodular bir süredir kulaktan kulağa dolaşıyor. Çift çekirdekli işlemci NVIDIA Tegra 2 mevcut Galaxy Tab’de yer alan 1 GHz’lik Hummingbird işlemciden hatırısayılır derecede hızlı. Ayrıca Tab 2’nin Honeycomb için referans tasarım arasında yer aldığı da söyleniyor.

LG’nin de Samsung gibi CES 2011’de yeni tabletini tanıtması bekleniyor. Optimus Pad adını taşıyacağı tahmin edilen bu tabletin 8.9 inç’lik ekrana sahip olacağı ve Android’in Honeycomb sürümüyle çalışacağı söyleniyor. CES 2011’de tam bir tabletin cennetinin içine düşüleceği tahmin ediliyor. Üstelik bunların çoğunun da Android ile çalışacağını söyleyebiliriz. Tüm gelişmeleri sizin için takip ediyor olacağız.

İlgili – Android Community

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER