Teknoloji

Samsung Galaxy Tab 10.1’in yeniden elden geçirilmiş hâli Galaxy Tab 10.1N Almanya’da piyasaya çıktı – Video

Apple’ın Almanya’daki satışına yönelik ihtiyati tedbir kararı aldırdığı Samsung’un Android tableti Galaxy Tab 10.1’in yeniden elden geçirilmiş versiyonu Galaxy Tab 10.1N mağazaların ve de tabii ki cihaz incelemeleri yapanların yolunu tutmaya başladı.

Almanya’da yayın yapan NewGadgets sitesi de bu yenilenmiş tableti ele almış ve hazırladığı video incelemede orijinal tablet ve yenilenmiş tablet arasındaki farkları sıralamış. Her iki tablet arasında en büyük farklılık cihazı saran çerçevede yatıyor. Apple iPad’in ayırt edici tarafının cihazın bir kenarından diğer kenarına uzanan cam panel ve onu çevreleyen ince metal çerçeve olduğunu iddia ediyor. Samsung, cihazın iki kenarındaki metal bölümü biraz daha kalınlaştırmış, bu kalınlaştırılan bölgelere hoparlörler eklenmiş.

Yenilenmiş Galaxy Tab 10.1’in, diğer bir deyişle Galaxy Tab 10.1N’in orijinali kadar çekici olduğunu söyleyebiliriz. Samsung fırsattan istifade ederek cihaza Bluetooth 3.0 bağlantı desteğini de yerleştirmiş. Bakalım bu yenilenmiş tasarımdan sonra Apple şikayet etmeye devam edecek mi?

Türkiye’de ise Samsung Galaxy Tab 10.1’in orijinal versiyonu geçen ağustos ayından beri satılıyor. Bu tabletle ilgili detaylara cihaz burada piyasaya çıkmadan hemen önce gerçekleştirdiğimiz Samsung Galaxy Tab 10.1 incelemesi aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Video: Samsung Galaxy Tab 10.1N İncelemesi

İlgili – NewGadgets

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER