Manşetler

Samsung Galaxy Tab 10.1 için Smart Cover’a tıpatıp benzeyen bir kılıf: Smart Case

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple ile Samsung arasındaki tablet ve akıllı telefon kopyalama iddiaları yetmiyormuş gibi bir de karşımıza tablete özel kılıf çıktı. Samsung’un onay verdiği üçüncü parti kılıf şirketi Anymode tarafından üretilen Smart Case, Apple’ın iPad 2 için ürettiği Smart Cover adlı kapağın birebir kopyası niteliğini taşıyor. Bu durumun Samsung’un kendini savunmasına pek yardımcı olacağı söylenemez.

Anymode Smart Case adı verilen bu kılıf Samsung’un Galaxy Tab 10.1 tabletini koruyor ve ayakta durmasını sağlıyor, aynen Smart Cover’ın iPad 2’de yaptığı gibi. Aradaki fark ise kılıfların tablete tutunmalarında yatıyor. Smart Case’de mıknatısların yerine Samsung tabletinin arkasına tutturulan, böylelikle aynı zamanda tabletin arkasını tamamen koruma altına alan bir parça yer alıyor. Ancak ön kapağın tarzı, katlanma biçimi ve pastel renkler Smart Case’e fazlasıyla Smart Cover havası veriyor.

Her ne kadar bu kılıf Samsung tarafından üretilmiyor olsa da, Anymode’un Samsung ile güçlü iş bağları olduğu söylenebilir. Öte yandan bu ürün Samsung’un Güney Kore’deki A/S mağazalarında da öne çıkan ürünler arasında yer alıyor. Bu ürünün tanıtım fotoğraflarında yer alan Samsung’un resmi sertifika etiketi kılıfa fazlasıyla Samsung aidiyeti katıyor. Bakalım, Apple bu konuda birşeyler yapacak mı? Yoksa daha önemli meseleler arasında unutulup gidecek mi?

İlgili – 9to5Mac

İLGİLİ HABERLER