Teknoloji

Samsung Galaxy Studio 20 Nisan’da kapılarını İstinyePark’ta açıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung galaxy studioSamsung, aralarında en yeni amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S9 ve S9+’ın da bulunduğu ürünlerini ve servislerin, İstanbul’daki İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde açacağı Galaxy Studio’da sergileyecek.

Samsung Türkiye’nin konuyla ilgili basın açıklamasına göre, 20 Nisan – 3 Haziran tarihleri arasında konser, eğlence ve atölyelere ev sahipliği yapacak Galaxy Studio, deneyim alanlarında ise ziyaretçilerinin Samsung?un en güncel mobil ürünlerini ve aksesuarlarını detaylıca incelemelerine imkân sunacak. İstinyePark’taki Galaxy Studio, açılış haftasında iki özel etkinliğe de ev sahipliği yapacak. Türk pop müziğinin genç ve başarılı isimlerinden Atiye, 21 Nisan Cumartesi günü saat 17.00’de Galaxy Studio deneyim alanında sevenleri ile buluşacak. Ekranların sevilen ismi Evrim Akın ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında “Minikler Sahnede” etkinliği ile 22 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Galaxy Studio deneyim alanında çocuklar ile buluşacak.

Galaxy Studio’daki farklı deneyim alanlarında yeni Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+’ın düşük ışık performansı, ultra ağır video çekim yeteneği ve AR Emoji özelliklerini deneme şansı elde edilecek. Galaxy Studio’yu ziyaret edenler Galaxy S9 ve S9+’ın f/1.5 ve f/2.4 çift diyaframlı lense sahip arka kamerası sayesinde karanlık ortamlardaki üstün fotoğraf performansına şahit olacaklar. Yeni Galaxy S serisinin ultra ağır video çekim özelliğini ise özel bir kapalı bölümde bu özelliği en güzel deneyimleyebilecekleri bir ortamda çekilen videolarından görme şansı bulacaklar. İsteyenler bu harika ultra ağır çekim videolara müzik ekleyerek sosyal medya hesaplarından sevdikleriyle hemen paylaşabilecek. GalaxyFitness alanında ise ancak dağlarda yaşanabilen kayak keyfini tatma fırsatı sunulacak. Samsung’un diğer mobil cihazlarını ve aksesuarlarını yakından inceleyebilecekler.

Samsung Galaxy Studio’da düzenlenecek olan etkinliklerinden haberdar olmak için Samsung Türkiye’nin sosyal medya hesaplarını takip edebilirler.

İLGİLİ HABERLER