Teknoloji

Samsung Galaxy Sport sızıntısı etkileyici tasarımı gösteren bir ipucu daha veriyor

samsung galaxy sport

Samsung Galaxy Sport akıllı saat ile ilgili dedikodu ve sızıntılar son zamanlarda ivme kazanmış durumda. Bu sızıntılara yenileri eklenmeye devam ediyor. Akıllı saat daha önce ABD’de FCC’nin, Güney Kore’de NRAA’nın ve Tayvan’da NCC’nin belgelerinde boy göstermişti. Son sızıntı ise saatin tasarımına çok daha net bakış atmayı sağlayan bir taslak tasarım oldu.

91 Mobiles sitesinde yayınlanan taslak tasarımın güvenilir bir kaynak tarafından hazırlandığı belirtilirken, daha önce ortaya çıkan taslaklarla benzerliği de dikkat çekiyor. Daha önce @OnLeaks tarafından paylaşılan tasarıma bir hayli benzeyen akıllı saat, bu sefer gümüş rengin tercih edilmesi sayesinde daha fazla detay gösteriyor.

Ortaya çıkan sızıntılar, Galaxy Sport’un sağ tarafında iki adet işlev butonu bulunan yuvarlak bir kadran taşıyacağını gözler önüne seriyor. Silikon kayışın geçirildiği tokanın da saatin kasası gibi fırçalanmış metal görünümüne sahip olacağı görülüyor. Silikon kayış ve fırçalanmış metal kasanın birleşimi, saatin adına uygun şekilde spor bir görünümle kullanıcılarının karşısına çıkacağını gösteriyor.

Akıllı saatin içinde bulunan bileşenlere dair detaylar ise hâlâ oldukça sınırlı. Ancak saatin 4 GB dahili depolama alanıyla gelmesi bekleniyor. İşletim sisteminin Tizen olmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.

Samsung Galaxy Sport için bekleyiş fazla uzun sürmeyecek. Akıllı saatin Samsung’un 20 Şubat’ta düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde Galaxy S10 serisiyle ve katlanabilir ekranlı telefonla birlikte gözler önüne çıkma ihtimali oldukça yüksek görünüyor

İLGİLİ HABERLER