Teknoloji

Samsung yeni Galaxy SmartTag’i bu yıl içinde tanıtacak

samsung galaxy smarttag

Samsung Galaxy SmartTag 2021’de Galaxy S21 serisiyle birlikte tanıtılmıştı. Şirket daha sonrasında bu üründe herhangi bir yenilemeye gitmemişti. Bu tercihin takip cihazlarının çok fazla güncellenmeye ihtiyaç duymamasından kaynaklandığını tahmin etmek pek zor değil. Ancak SamMobile sitesinin haberi, Galaxy SmartTag tarafında bir hareketliliği gösteriyor.

Habere göre, ikinci nesil Galaxy SmartTag bu yıl içinde kullanıcıların karşısına çıkacak. Güney Koreli şirketin yeni Galaxy SmartTag’i yaz aylarında iki yeni katlanabilir telefonu, Galaxy Watch 6 akıllı saati ve Galaxy Buds 3 kablosuz kulaklığıyla birlikte tanıtabileceği belirtiliyor.

Yeni nesil takip cihazının geliştirilmiş menzil, daha yüksek ses, daha uzun pil ömrü ve genişletilmiş güvenlik özellikleri gibi özellikleri barındırabileceği belirtiliyor. Takip cihazlarında çok fazla şeyi değiştirmek mümkün olmadığı için Samsung’un da pek fazla hareket alanı olmadığı söylenebilir.

Yeni Samsung Galaxy SmartTag hakkındaki detaylar için beklemek gerekiyor

Yeni Samsung Galaxy SmartTag hakkında şimdilik pek fazla bir şey bilinmiyor. Ancak önümüzdeki dönemde Samsung’un tanıtacağı diğer cihazların yanında Galaxy SmartTag hakkında da yeni gelişmeler duymak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER