Teknoloji

Samsung Galaxy serisine dört uygun fiyatlı Android telefonu ekledi

 

Samsung Galaxy Core II
Samsung Galaxy Core II

Samsung Galaxy serisini dört yeni akıllı telefonla daha da zenginleştirdi. Her bir Android telefon makul fiyatlarla tüketicilerle buluşacak. Galaxy Core II, Galaxy Star 2, Galaxy Ace 4 ve Galaxy Young 2 olarak adlandırılan bu dört cihaz da Android 4.4 işletim sistemiyle çalışıyor, bunun üstünde de Samsung’un TouchWiz Essence kullanıcı arayüzünü barındırıyor. Bunun dışında telefonlar cüzdanını düşünenleri tatmin edecek, bunun yanı sıra memnun edici performans sunacak teknik özelliklerle birlikte geliyor.

Galaxy Core II’de 4.5 inç ekran, 1.2 GHz dört çekirdekli işlemci, 2000 mAh kapasiteli batarya, 5 megapiksel arka kamera, çift SIM kart yuvası ve suni deri kaplı arka kapak bulunuyor. Teknik özellikleriyle üst sınıf cihazlara yaklaşamasa da, işini iyi yapacka gibi görünüyor.

Galaxy Ace 4’te 4 inç ekran, 5 megapiksel kamera yer alırken bu telefonun 4G LTE ve 3G versiyonları bulunacak. 4G LTE versiyonunda 1.2 GHz çift çekirdekli işlemci, 1850 mAh kapasiteli pil bulunurken 3G versiyonunda 1 GHz çift çekirdekli işlemci ve 1500 mAh kapasiteli batarya yer alıyor.

Galaxy Young 2, 3.5 inç HVGA ekran, 1 GHz tek çekirdekli işlemci, 1300 mAh kapasiteli pil, 3 megapiksel arka kamera gibi özellikleriyle bir hayli mütevazı görünüyor. Son olarak Galaxy Star 2’de de 3.5 inç HVGA ekran, 1 GHz tek çekirdekli işlemci, 1300 mAh kapasiteli pil ve 2 megapiksel arka kamera gibi teknik özellikleri barındırıyor.

Samsung’un bu dört yeni akıllı telefonunun fiyatları veya piyasaya ne zaman çıkacakları henüz açıklanmadı. Bu telefonları muhtemelen Türkiye pazarında göreceğiz ve fiyatları da piyasaya girmelerinden hemen önce resmiyet kazancaktır.

Bu arada her bir yeni Galaxy telefonu siyah ve beyaz renk seçenekleriyle sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER