Teknoloji

Samsung Galaxy S9 ve S9+’a yeni Disney AR Emoji’leri geliyor

samsung galaxy s9Samsung Galaxy S9 ve S9+ ile birlikte sunulan dikkat çekici yeniliklerden birisi de AR Emoji olmuştu. Kimi kullanıcılar tarafından bir tür “pazarlama hilesi” olarak tanımlanan özellik, Samsung tarafından oldukça seviliyor. Kullanıcıların da bu özelliği sevdiğine inanan Samsung, AR Emoji portföyüne düzenli olarak yeni seçenekler ekliyor. Samsung geçtiğimiz ay 18 yeni AR Emoji sunmuş ve toplam AR Emoji sayısını 36’ya çıkarmıştı.

Güney Koreli şirketin AR Emoji konusundaki en büyük partnerlerinden birisi olan Disney, AR Emoji portföyünün hatırı sayılır bir kısmına kaynaklık ediyor. Bu doğrultuda hem eski hem de yeni karakterlerini AR Emoji olarak Galaxy S9 ve S9+ kullanıcılarına sunan Disney, listeye iki yeni seçenek daha ekliyor.

S9 ve S9+ sahipleri bundan böyle AR Emoji yelpazesi içinde klasik Disney karakterlerinden Daisy Duck ve Goofy’yi de bulabilecek. Bu iki karakteri AR Emoji kütüphanesine eklemek için kameranın AR Emoji modunda ekranın sağ üstündeki artı ikonuna dokunmak ve Galaxy Apps Store’a erişmek gerekiyor.

Daisy Duck ve Goofy öncesinde Mickey ve Minnie Mouse ile Donald Duck’ın AR Emoji’leri Galaxy S9 ve S9+ kullanıcılarına sunulmuştu. Bundan kısa bir süre önce ise Disney’in şemsiyesi altındaki Pixar’ın “İnanılmazlar” serisinden bir karakter kütüphaneye eklenmişti.

Samsung Galaxy S9 ve S9+ sahiplerine sunulan Disney temalı AR Emoji’ler mevcut seçeneklerle sınırlı kalmayacak. Samsung’dan yapılan açıklamada önümüzdeki aylarda listeye yeni seçeneklerin eklenmeye devam edeceği bir kez daha hatırlatıldı.

İLGİLİ HABERLER