Manşetler

Samsung Galaxy S9 ve S9+’ın Türkiye fiyatları belli oldu

samsung galaxy s9 turkiye fiyatiUzun süredir merakla beklenen Galaxy S9 ve S9+ sonunda resmen görücüye çıktı. Güney Koreli şirket, yeni akıllı telefonlarını 2018 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttı. Tanıtımla birlikte Samsung Galaxy S9 Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi de belli oldu.

Galaxy S9 ve S9+, bugün itibarıyla Samsung’un çevrimiçi mağazası üzerinden ön satışa sunulacak. Gece Siyahı, Titanyum Grisi ve yeni Leylak Moru renk seçenekleri bulunan akıllı telefonlar, mart ayının ortası itibarıyla raflardaki yerini alacak.

Galaxy S9’un 64 GB depolama alanına sahip modeli için 4 bin 599 TL ödemek gerekecek. Bu cihazın diğer depolama seçenekleri Türkiye’de satışa sunulmayacak. S9+ ise 64, 128 ve 256 GB depolama alanı seçenekleriyle raflardaki yerini alacak. Söz konusu modellerin fiyat etiketinde sırasıyla 5 bin 199, 5 bin 399 ve 5 bin 699 TL yazacak.

Galaxy serisinin yeni cihazlarına eski telefonlarını geri vererek sahip olmak isteyenler ise belirli üçüncü taraf satış noktalarından, eski telefonlarını vererek 4 bin TL’ye kadar indirim hakkı kazanabilecek. 26 Şubat ? 22 Mart tarihleri arasında geçerli kampanya ile de, müşterilere Samsung’un çevrimiçi mağazasındaki mobil aksesuar alışverişlerinde geçerli 400 TL’lik hediye çeki armağan edilecek.

İLGİLİ HABERLER