Manşetler

Samsung Galaxy S9’un tanıtım tarihi 25 Şubat olarak resmileşti

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung galaxy s9Samsung’un Galaxy S9’u Mobil Dünya Kongresi zamanında tanıtması bekleniyordu. Gerçekten de, beklentileri doğru çıkaracak şekilde Samsung, 25 Şubat’ta Barselona’da Galaxy S9 etkinliği düzenleyeceğini duyurdu. Etkinliğin davetiyeleri ilgili kişilere ulaştırılmaya başlandı.

Mobil Dünya Kongresi bu yıl da İspanya’da, 26 Şubat ile 1 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Samsung’un Unpacked etkinliği ise bir gün önce, 25 Şubat Pazar günü, Türkiye saatiyle akşam 8’de gerçekleştirilecek. Etkinlik Samsung’un web sitesi üzerinden de canlı olarak yayınlanacak.

Samsung, etkinlik davetiyesinde “Kamera, yeniden canlanıyor” şeklinde bir mesaj yer alıyor. Kameralar akıllı telefonların pazarlanmasında bir numaralı unsur hâline geldi ve üreticiler yeni telefonlarında daha iyi kamera özellikleri sunmanın peşinde gidiyor. Tanıtımlarda da bunların üstünde fazlasıyla duruyor. Samsung’un üst segment akıllı telefonları kameralar konusunda zaten haklı bir üne sahip. Galaxy S9’da neler olacağını görmeyi merakla bekliyoruz.

En yeni Galaxy telefonunun iyileştirilmiş bir pile, etkileyici bir ekrana ve çeşitli yazılımsal özelliklere sahip olmasını bekleyebiliriz. Yeni telefon veya telefonlarla ilgili detayları 25 Şubat tarihinde, en hızlı şekilde Teknoblog’da bulacağınızı da şimdiden belirtelim.

İLGİLİ HABERLER