Teknoloji

Samsung Galaxy S9 ve S9+ için Oscar temalı bir reklam filmi hazırladı

samsung galaxy s9Samsung Galaxy S9 ve S9+, geçtiğimiz pazar günü Barselona’da gözler önüne çıkmıştı. Güney Koreli şirket, yeni akıllı telefonlarının pazarlama faaliyetleri için önemli güncel fırsatları da kaçırmıyor. Pazar gecesi gerçekleşecek 90. Oscar ödül törenini de bir fırsat olarak gören Samsung, S9 ve S9+ için Oscar temalı bir reklam yayınladı. Reklam Dee Rees tarafından yönetildi.

60 saniyelik reklam, telefonlarıyla bir şeyler yapmaya karar veren iki kadın arasındaki konuşmayla başlıyor. Ancak bu konuşmada başlangıç noktasının neresi olduğu konusunda bir karar verilemiyor. Bu soruyu yanıtlamak için devreye ünlü isimler ve sosyal medya yıldızları giriyor.

Oyuncu ve yönetmen Issa Rae, YouTube’da yayınlanan “Tuhaf Siyah Bir Kızın Talihsizlikleri” isimli dizisinden hareketle “tuhaf bir şey” yapılmasını öneriyor. Bu dizi, Rae’nin HBO’da yayınlanan “Insecure” isimli projesinin de temelini oluşturuyor. Oyuncu Constance Wu ise “yeni bir yol yapın” önerisinde bulunuyor. Thor: Rangarok’un yönetmeni Taika Watiti ise “büyük br şey yapın” önerisini sunuyor.

Samsung Galaxy S9 ve S9+ için hazırladığı ve “Yapamayacağını Yap” adını taşıyan reklam kampanyasında yeni telefonlarının sosyal medya içeriği üretme konusundaki yeteneklerine dikkat çekiyor. Diyafram genişliği değişen arka kameralar, AR Emoji ve ekstra depolama alanı gibi özelliklere Samsung tarafından özellikle vurgu yapılıyor.

İLGİLİ HABERLER