Teknoloji

Samsung Galaxy S9’un renk seçenekleri arasında mor da yer alabilir

samsung galaxy s8
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung galaxy s9Samsung Galaxy S9 ile dedikodulara yenileri eklenmeye devam ediyor. Söylentiler genellikle cihazın tasarımı, bileşenleri ve tanıtım tarihi üzerine yoğunlaşıyor. Ancak ortaya atılan yeni bir iddia, akıllı telefonun muhtemel renk seçeneklerini ilgilendiriyor. İddiaya göre, Samsung yeni amiral gemisinde renk seçeneklerinin arasına moru da ekleyecek.

Mor telefon iddiaları Galaxy S8 için de gündeme gelmişti. Mor renkli bir Galaxy S8’e ait olduğu söylenen bir fotoğraf, çeşitli internet siteleri tarafından paylaşılmıştı. Ancak bu iddia gerçeğe dönüşmemişti.

SamMobile sitesi tarafından yayınlanan habere göre, Galaxy S9 için morun “menekşe rengi” olarak da nitelenebilecek koyu bir tonu değerlendiriliyor. Altın sarısı, siyah ve mavi de diğer muhtemel renk seçenekleri arasında yer alıyor. Telefonun öndeki ince çerçevesinde yine siyahın tercih edileceği, arka panelde ise farklı renk seçeneklerinin sunulacağı belirtiliyor. Galaxy S9+’ın da aynı renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacağı ifade ediliyor.

Samsung Galaxy S9 CES 2018’de gözler önüne çıkabilir

Samsung Galaxy S9 büyük ihtimalle ilk etapta beklenenden daha erken bir tarihte resmiyet kazanacak. Güney Koreli şirketin yeni amiral gemisini ocak ayının başında Las Vegas’ta gerçekleştirilecek CES 2018’de tanıtacağı söyleniyor. Samsung’un böylelikle Galaxy S9’u iPhone X’un karşısına çıkarmayı ve aynı zamanda LG G7’ye karşı avantaj kazanmayı amaçladığı düşünülüyor.

İLGİLİ HABERLER