Teknoloji

Samsung Galaxy S9’un lansman videosu internete düştü – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy Unpacked 2018 etkinliği bu akşam Türkiye saatiyle 8’de gerçekleştirilecek. Bu etkinlikte duyurulacak olan yenilikleri az çok biliyoruz. Yapbozun eksik kalan tek parçası Galaxy S9’un özelliklerini gösteren bir tanıtım videosuydu. Resmi tanıtım videosu da zamanlanandan önce sızarak bu eksik parçayı kapatmış oldu.

“Telefon. Yeniden tasarlandı.” şeklinde bir sloganın kullanıldığı bu yeni cihaz, çift diyafram açıklıklı kamera barındıran ilk akıllı telefon olacak. Diğer çoğu özellik ise selefi olan Galaxy S8’den taşınacak gibi görünüyor. Videoda Samsung’un kamera uygulamasında bulunan dahili otomatik tercüman uygulaması görünüyor. Google’ın Çeviri özelliğine benzer bir işlev doğrudan kamera uygulaması içinden sunulacak gibi görünüyor.

Öte yandan S9’un IP68 sertifikasıyla suya ve toza dayanıklı olacağı görünüyor, böylelikle de S8 ile uyum gösteriyor. Telefonun parmak izi okuyucusu ekranın alt kısmına, daha rahat erişilebilecek bir noktaya taşınmış. Daha önce sızan DeX Pad ile kullanım ve S9’un mükemmel bir iş telefonu olduğu mesajı da sızan tanıtım videosunda veriliyor.

Samsung Galaxy S9 ile hemen tanışmak için yukarıdaki videoyu izleyin. Daha fazlası için de bu akşamki lansmanı bekleyin. Teknoblog da Barselona’daki lansmanda olacak ve gelişmeleri sıcağı sıcağına aktaracak.

İLGİLİ HABERLER