Teknoloji

Samsung 3.5 mm. kulaklık jakından Galaxy S9’da da vazgeçmeyecek

Samsung Galaxy S9, 2018’in merakla beklenen telefonları arasında yer alıyor. Galaxy S9 ile ilgili sızıntı ve dedikodulara sürekli olarak yenileri ekleniyor. Sızıntı ve dedikodular sayesinde Samsung’un yeni amiral gemisinin farklı özelliklerini öğrenmek mümkün oluyor. Ortaya çıkan yeni bir sızıntı, Samsung’un S9’da da 3.5 mm. kulaklık jakından vazgeçmeyeceğini gösteriyor.

Slashleaks’te yayınlanan bir fotoğrafta, akıllı telefonun USB-C flex kablo bileşenini görmek mümkün oluyor. Standart kulaklıkların bağlantısına uygun 3.5 mm. kulaklık jakı da söz konusu bileşenin parçaları arasında yer alıyor. Slashleaks güvenilir bir kaynak olsa da, emin olmak için Galaxy S9’un resmen duyurulmasını beklemek gerekiyor.

samsung galaxy s9Aralarında Apple ve Google’ın da bulunduğu pek çok akıllı telefon üreticisi, 3.5 mm. kulaklık jakından vazgeçerek şarj ve veri transferi için kullanılan girişinden ses için de yararlanıyor. Samsung, kulaklık jakını koruma konusundaki ısrarında OnePlus ile aynı noktada duruyor.

Samsung’un kulaklık jakını korumasından Galaxy S9’un tanıtım etkinliğinde bahsetmesi pek de şaşırtıcı olmayacaktır. Güney Koreli şirket, gerçekleştirdiği etkinliklerde ürünlerinin Apple’ın cihazlarından farklı noktalarını öne çıkarma konusunda çekingen davranmıyor.

Samsung’un S9’da kamera konusundaki tercihlerinin ne olacağı da merak ediliyor. Şirketin akıllı telefonun arkasına iki kamera yerleştireceği konusunda çeşitli haberler çıksa da, kimi kaynaklar Samsung’un tek arka kameradan vazgeçmeyeceğini öne sürüyor.

Samsung Galaxy S9 MWC 2018’de tanıtılabilir

Samsung Galaxy S9, büyük ihtimalle 2018’in birinci çeyreği sona ermeden resmiyet kazanacak. Akıllı telefonun tanıtımının 2018 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2018) gerçekleştirilmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER