Teknoloji

Samsung Galaxy S9’u artırılmış gerçeklik ile deneyimlemeye izin verecek

galaxy s9Samsung’un Galaxy S9’u tanıtacağı Unpacked etkinliğine kadar bu telefonla ilgili etrafta bilinmeyen çok az detay kalacak gibi görünüyor. Telefonun neye benzeyeceğini, teknik özelliklerinin neler olduğunu ve hatta piyasaya çıkış tarihini az çok biliyoruz. Şimdi, 25 Şubat Pazar akşamı düzenlenecek Unpacked etkinliğinde nelerin gösterileceğine dair detayları görmeye başladık.

XDA Developers, Samsung’un Mobil Dünya Kongresi kapsamında düzenleyeceği etkinliğe katılan basın mensuplarına, Galaxy S9’un farklı renk seçeneklerini artırılmış gerçeklik yardımıyla göstermeyi planladığını öne sürüyor. Bir Reddit kullanıcısı, Unpacked 2018 mobil uygulamasının detaylarına bakmış ve yazılımda, en azından şu an için gizli tutulan bir özelliğin varlığını keşfetmiş. Katılımcılar etkinlik kartlarını S9’a tıklattıklarında, uygulamadaki gizli özellik aktif hâle geliyor. Daha sonra da Samsung’un en yeni amiral gemisi telefonunu, kendi telefonlarına tuttuklarında her açıdan görmek, farklı renklerini deneyimlemek mümkün oluyor.

Bu, henüz Unpacked 2018 Android uygulamasını indiren her kullanıcının erişebileceği bir özellik değil, ancak uygulamayı modifiye etmeyi ve söz konusu modu etkinleştirmeyi bilecek kadar bilgi ve tecrübeye sahip olan bir kullanıcı sayesinde 25 Şubat’ta katılımcıları nelerin beklediğini görüyoruz. Teknoblog olarak biz de pazar akşamı Samsung’un Unpacked 2018 etkinliğinde olacağız. Bu artırılmış gerçeklik deneyimini ve diğer yenilikleri yerinde takip edeceğiz. Tabii ki, en hızlı şekilde siz okuyucularımıza aktaracağız.

İLGİLİ HABERLER