Manşetler

Samsung Galaxy S8 nisan ayında New York’ta tanıtılabilir

samsung galaxy s8Samsung’un müstakbel amiral gemisi telefonu Galaxy S8, henüz tanıtılmamasına rağmen manşetleri işgal etmeyi sürdürüyor. Güney Koreli şirket, son birkaç yıldır Galaxy S serisi telefonlarını Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılıyor. Bu etkinlik genellikle şubat ya da mart aylarında gerçekleştiriliyor. 2017 Mobil Dünya Kongresi’nin kapıları da 27 Şubat 2017’de açıklanacak. Ancak ortaya atılan yeni bir iddiaya göre, Samsung Galaxy S8 tanıtımı için nisan ayını bekleyecek. Akıllı telefon, New York’ta düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacak.

Galaxy Note 7’de biraz aceleci davranan Samsung, daha sonra bunun bedelini biraz acı biçimde ödemişti. Güney Koreli şirketin benzer şeyleri bir kez daha yaşamamak adına Galaxy S8’in tanıtımını nisan ayında gerçekleştirebileceği söyleniyor. Samsung’un bu konuyu Güney Kore’deki genel merkezinde değerlendirdiği de konuşulanlar arasında yer alıyor.

Samsung’un Galaxy Note 7’deki problemlerin kaynağını tespit ettiği söylense de, şirketten henüz konuya ilişkin resmi bir açıklama gelmiş değil. Yeni akıllı telefonunun sızmasını önlemek isteyen Samsung’un müşterilerinin güvenini yeniden kazanmak ve marka imajını düzeltmek için Galaxy S8’de geliştirme sürecini daha sıkı tutacağı söyleniyor.

Samsung Galaxy S8 mayısta raflarda olabilir

Galaxy S7 ve S7 edge, geçtiğimiz mart ayı içinde ilk sahipleriyle buluşmuştu. Samsung’un Galaxy S8’in tanıtımını nisan ayına ertelemesi durumunda telefonun çıkışının mayıs ayını bulabileceği belirtiliyor. Ancak Note 7 macerası, Samsung’un sadık bir kullanıcı kitlesine sahip olduğunu gözler önüne sermişti. Dolayısıyla bu gecikmenin Güney Koreli şirkete pek de olumsuz yansımayacağı söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER