Teknoloji

Samsung Galaxy S8 Plus’ın 128 GB ve 6 GB RAM’li versiyonunu satacak

samsung galaxy s8 plus

Samsung Galaxy S8 tanıtıldığında, sadece 64 GB dahili hafıza ve 4 GB RAM barındıran tek bir çeşidin varlığından söz edilmişti. Ancak görünen o ki, daha iyi donanımlara sahip çeşitler de olacak. Örneğin daha büyük ekranlı Galaxy S8 Plus’ın 128 GB dahili hafıza ve 6 GB RAM’li versiyonu bulunuyor. Ancak bu versiyon sadece Güney Kore ve Çin’de satılacak.

Bu daha güçlü ve geniş alanlı S8 Plus’ın fiyatı açıklanmadı, ancak ETNews sitesi bu yükseltilmiş modelin kabaca 1020 dolarlık fiyata sahip olacağını öne sürüyor. Bu fiyata telefon ve DeX adlı masaüstü yerleştirme istasyonu da dahil olacak. Bu arada Samsung’un Güney Kore biriminin web sitesinde yer alan bir ürün kaydı da bu paketin varlığını doğruluyor, ancak orada henüz fiyat bilgisi yer almıyor. Ancak normal S8’in ve DeX dock ürününün fiyatı çok da düşük olmayacaktır.

Bu daha güçlü S8 Plus modelinin diğer ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor. Samsung Galaxy S8 Plus’ın 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafızalı versiyonu 4999 TL’lik fiyattan satılacak. Bu güçlendirilmiş model ülkemize gelirse, fiyatı 5500 TL’nin aşağısında olmayacaktır gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER