Teknoloji

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ dört farklı renkte gelebilir

samsung bixby
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung galaxy s8Samsung Galaxy S8 ve daha büyük ekranlı versiyonu Galaxy S8+, 29 Martta resmen gözler önüne çıkacak. New York’ta gerçekleştirilecek tanıtım etkinliğinin ardından telefonların 28 Nisan itibarıyla tüm dünyada raflarda olması bekleniyor. Bu süreçte S8 ve S8+’a dair iddialara da sürekli olarak yenileri ekleniyor.

Samsung’un yeni amiral gemisi telefonlarına dair son iddia ise renk seçenekleriyle ilgili. Dedikodulara göre, Galaxy S8 ve Galaxy S8+ mercan mavisi, gri orkide, gece yarısı siyahı ve kutup gümüşü olarak adlandırılan dört farklı renk seçeneğiyle raflarda yerini alacak.

Standart Galaxy S8’de 5.8 inç, 2960 x 1440 piksel çözünürlüklü Super AMOLED ekran bulunması bekleniyor. S8’in siyah modeline ait olduğu söylenen fotoğraflar bir süredir internette dolaşıyor. Parlak siyahın Samsung tarafından “gece yarısı siyahı” olarak adlandırılması kulağa oldukça muhtemel geliyor.

Galaxy S8 ve S8+ için Samsung iki farklı seçenek sunuyor. Kullanıcılar telefonu satın aldıkları ülkeye göre Qualcomm Snapdragon 835 veya Exynos 8895 işlemcili bir cihaza sahip olacak. 4 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanı, f/1.7 diyafram aralıklı 12 megapiksel çözünürlüklü arka kamera, parmak izi tarayıcısı ve 8 megapiksel çözünürlüklü geniş açılı ön kamera diğer bileşenler arasında sayılıyor.

Samsung Galaxy S8 ile S8+ ekran ve pil boyutunda ayrılıyor

Galaxy S8’deki 5.8 inç ekranın yerini S8+’ta 6.2 inç bir ekranın alması bekleniyor. Buna ek olarak; Galaxy S8’de 3000 mAh, S8+’ta ise 3500 mAh kapasiteli pilin bulunacağı söyleniyor. Her iki telefonun da suya dayanıklılık konusunda IP68 sertifikasyonuna sahip olacağı konuşulanlar arasında yer alıyor. Bu iddiaların doğru olup olmadığını görmek için 29 Martı beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER