Teknoloji

Samsung Galaxy S7 USB Type-C bağlantısına sahip olabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung-galaxy-s6-ve-s6-edge-inceleme-00029

Samsung’un yeni amiral gemisi telefonu Galaxy S7’nin 2016’dan önce tanıtılması beklenmiyor. Ancak bu durum, akıllı telefona ilişkin çeşitli iddiaların ve dedikoduların etrafta dolaşmasını engellemiyor. Son iddiaya göre, Samsung Galaxy S7 USB Type-C bağlantısıyla birlikte gelecek.

SamMobile sitesinde yer alan habere göre, Samsung Galaxy S7’de standart USB girişinin yerini son zamanlarda oldukça popüler olan USB Type-C girişi alacak. USB Type-C girişi, klasik mikro USB girişlerine kıyasla çeşitli avantajları beraberinde getiriyor.

USB Type-C girişleri, çift taraflı olduğu için USB Type-C kablosunu iki yönden de bağlamak mümkün oluyor. Daha hızlı şarj imkanı sağlayan USB Type-C, USB 3.0’a kıyasla daha hızlı veri transferini mümkün kılıyor.

Daha önce çıkan haberlerde Samsung Galaxy S7’nin Qualcomm Snapdragon 820 işlemcili versiyonlarının da çıkacağı öne sürülmüştü. 5.7 inç tek tarafa kavisli ekran ve çift kameralı sistem, diğer Samsung Galaxy S7 özellikleri arasında sayılıyor. Benchmark testleriyse 4 GB RAM, 64 GB dahili hafıza ve 16 megapiksel arka kamera gibi bileşenleri işaret etmişti.

İLGİLİ HABERLER