Manşetler

Samsung Galaxy S7 ve S7 Plus kılıfları tasarım konusunda ipucu veriyor

samsung galaxy s7 kılıf

Samsung Galaxy S7 ve S7 Plus’tan sır olarak söz etmek pek mümkün değil. Geçtiğimiz haftalarda her iki cihazın hem teknik özellikleri hem de tasarımlarına ilişkin çeşitli iddialar internete düştü. Taslak tasarımlar akıllı telefonların neye benzeyeceği konusunda fikir verirken, kılıf tasarımları da bu fikrin biraz daha somutlaşmasını sağlıyor. Bu durum, Galaxy S7 ve S7 Plus konusunda da geçerliliğini koruyor.

samsung galaxy s7 kılıf

İnternete düşen fotoğraflardaki kılıflar oldukça hoş gözükmekle beraber Galaxy S7 ve S7 Plus’ın tasarımına dair ipuçları da sunuyor. Home tuşunun dikdörtgen haline gelmesi ve cihazın geri kalanına göre önemli ölçüde yükseltilmiş olması, göze ilk çarpan unsurlardan biri oluyor.

Arka kamera lensinin etrafındaki çıkıntı ve lensin hemen sağında yer alan flaş da fotoğraflarda açık biçimde görülüyor. Ses tuşlarının sola yerleştirildiği cihazda güç butonu da sağ kenarda konumlandırılıyor. Kulaklık ve microUSB girişleri ise cihazın alt kısmında bulunuyor.

samsung galaxy s7 kılıf

Samsung Galaxy S7 edge tasarımı gizemini koruyor

Hoparlör ızgarası da cihazların alt kısmında görülen bir diğer unsur. Galaxy S7 Plus’ın tasarım bakımından küçük kardeşiyle hemen hemen aynı olacağı kılıflar sayesinde anlaşılırken, Galaxy S7 edge tasarımı bir süre daha gizemini koruyacak gibi gözüküyor. Güney Koreli şirketin yeni akıllı telefonlarını şubat ayında Barselona’da gerçekleştirilecek 2016 Mobil Dünya Kongresi sırasında görücüye çıkarması bekleniyor. Ürünlerin tanıtımdan kısa bir süre sonra raflardaki yerini alması öngörülüyor.

İLGİLİ HABERLER