Manşetler

Samsung Galaxy S7 edge mavi mercan renk seçeneği Türkiye’ye geliyor

samsung galaxy s7 edge mavi mercanSamsung Galaxy S7 edge mavi mercan ile renk seçeneklerinin sayısını kısa süre önce beşe çıkarmıştı. Mavi mercan renkli Galaxy S7 edge, 28 Kasım itibarıyla Türkiye’de de satışa sunulacak.

Samsung, mavi mercan renginin “sağlamlık ve huzurun ifadesi” olduğuna dikkat çekti. Mercan mavisiyle telefonun cam yüzeyi adeta aydınlatılmış gibi ışıldıyor. Mavi mercan renk seçeneğinde telefonun metalik çerçevesinde ise altın rengi tercih edilmiş. Kontrast oluşturan bu tercih sayesinde telefonun daha göz alıcı bir görünüme kavuşması mümkün oluyor.

Samsung Galaxy S7 edge mavi mercan rengini Note 7’den aldı

Mavi mercan renk seçeneği, makus talihli Galaxy Note 7’nin en beğenilen yönlerinden biri olmuştu. Note 7 üretimini durdurma kararı aldıktan sonra Samsung, cihazın beğenilen yönlerinden bazılarını Galaxy S7 ve S7 edge’e aktarma kararı almıştı. Bu karar doğrultusunda mavi mercan da Galaxy S7’nin renk seçenekleri arasına eklenmişti. Galaxy S7 edge için mavi mercan dışında siyah oniks, altın platinyum, gümüş titanyum ve pembe altın renk seçenekleri bulunuyor.

samsung galaxy s7 edge mavi mercanMavi mercan Samsung Galaxy S7 edge, 3 bin 399 TL karşılığında satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER