Teknoloji

Samsung Galaxy S7 edge için devasa dijital reklam panosu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

5.5 inç kavisli ekrana sahip Samsung Galaxy S7 edge, büyük bir akıllı telefon olsa da, piyasadaki en büyük amiral gemisi telefon olmadığı bir gerçek. Ancak Galaxy S7 edge, “En büyük reklam panosuna sahip akıllı telefon” unvanının şu an için tartışmasız sahibi olmayı başarmış gibi gözüküyor.

Rusya’nın başkenti Moskova’nın Sokol bölgesinde bulunan dijital reklam panosu, bir binayı boydan boya kaplıyor. 80.01 metre uzunluğunda ve 39.9 metre genişliğinde olan pano, LED ekrandan oluşması nedeniyle sabit resimli bir reklam panosuna kıyasla daha etkileyici bir görüntü sağlamayı başarıyor.

Kullanılan ekranın teknik detayları konusunda bilgi verilmese de, drone ile kaydedilen görüntülerde ekranların keskinlik seviyesinin yüksek olduğu görülüyor. Samsung dijital reklam panosunun 2 kilometre uzaklıktan bile görülebildiğini özellikle vurgulamaktan geri kalmıyor.

samsung galaxy s7 edge reklamBüyük teknoloji şirketlerin amiral gemisi telefonları için sıra dışı tanıtım çalışmaları gerçekleştirmeleri alışık olunan bir durum. Samsung’un Galaxy S7 edge için hazırladığı devasa dijital reklam panosu da bu yaklaşımın klasik örneklerinden biri.

Ancak şirketlerin genelde bu denli büyük ve ilgi çekici tanıtım hamlelerini ABD, Avrupa veya Çin gibi pazarlar için gerçekleştirdiği biliniyor. Dolayısıyla Samsung’un Rusya seçiminin kulağa biraz da olsa garip geldiğini belirtmek gerekiyor. Her şeye rağmen, Samsung’un amiral gemisi tanıtımında sınırları daha yukarıya çekme konusundaki isteğini takdir etmek gerekiyor. Güney Koreli şirketin benzer uygulamaları başka ülkelerde yapıp yapmayacağı ise şu an için bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER