Teknoloji

Samsung Galaxy S7 edge Batman versiyonu için ilk işaret verildi

samsung-galaxy-s7-edge-batman-260516Samsung geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Galaxy S6 edge’in çizgi roman kahramanı Iron Man’e özgü bir versiyonunu hazırlamıştı. Şirket süper kahraman geleneğini bu yıl da Batman ile sürdürüyor. Samsung Galaxy S7 edge Batman versiyonunun yakında resmiyet kazancağına dair ilk işaret verildi.

Samsung Mobile’ın resmi Twitter hesabından bir fotoğraf ve GIF animasyonu paylaşıldı. Söz konusu görsellerde üzerinde Batman logosu bulunan bir Galaxy S7 görülüyor. Görsellerden birinde “Yakında Geliyor: Gods Among Us ile mücadele için yeni bir cihaz.” GIF animasyonuna bakıldığında ise  akıllı telefonun arkasında bir Batman logosuyla birlikte gelebileceği mesajı kuvvetli biçimde veriliyor.

Güney Koreli şirket Galaxy S6 edge için Marvel Comics ile birlikte çalışmıştı. Galaxy S7 edge’in süper kahraman versiyonunda ise DC Comics ile işbirliğine gidiyor. Çizgi roman meraklılarının Samsung’un portföyüne yeni kahramanlar eklemesini bekledikleri söylenebilir.

Samsung Galaxy S7 edge Batman versiyonunun ne zaman resmiyet kazanacağı ve fiyat etiketinde ne yazacağı henüz bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER