Manşetler

Samsung Galaxy S7 Active resmiyet kazandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung galaxy s7 activeSamsung amiral gemisi akıllı telefonunun daha dayanıklı versiyonunu çıkarma geleneğini Galaxy S7’de de sürdürdü. Daha önce teknik detayları ve fotoğrafları internete sızan Samsung Galaxy S7 Active sonunda resmiyet kazandı.

samsung galaxy s7 activeGalaxy S7 Active, güçlü teknik özellikleri ve dayanıklı bir kasayı bir arada sunuyor. Akıllı telefonun ekranını kaplayan kırılmaya karşı dayanıklı cam, olası düşüşlere karşı kullanıcıların kendilerini güvende hissetmelerini sağlayacaktır. Cihazın kasasını kaplayan koruyucu kauçuk kılıf ise darbelerin ve düşmelerin etkisinin aşağıya çekilmesini mümkün kılıyor. Standart Galaxy S7 gibi, Galaxy S7 Active de suya dayanıklı bir kasaya sahip.

samsung galaxy s7 activeAkıllı telefonda QHD çözünürlüklü 5.1 inç Super AMOLED ekran bulunuyor. Cihazın Qualcomm Snapdragon 820 işlemcisine ise 4 GB RAM ve artırılabilir 32 GB dahili hafıza eşlik ediyor. Samsung Galaxy S7 Active, parmak izi tarayıcısı barındırması sebebiyle seleflerinden ayrı bir yerde konumlanıyor. Cihazın 12 megapiksel çözünürlüklü arka kamerasını 5 megapiksel çözünürlüklü ön kamera tamamlıyor.

samsung galaxy s7 activeGalaxy S7 Active ABD’de 10 Haziranda satışa sunulacak. Telefon ilk etapta mobil operatör AT&T tarafından satılacak. Cihazın diğer pazarlarda ne zaman piyasaya çıkacağı ve fiyat etiketinde ne yazacağı konusunda ise şu an için somut bir bilgi bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER