Teknoloji

Samsung Galaxy S6 ve S6 edge için tasarlanan Swarovski kılıflar Türkiye’de

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung-galaxy-s6-swarovski-kilif-070715-3

Samsung Galaxy S6 ve S6 edge tasarımlarıyla ve malzeme kaliteleriyle gerçekten etkileyici cihazlar. Bu cihazları düşme, darbe, çizilmelere karşı kılıflarla koruma altına almak isteyebilirsiniz, ancak bu seferde Android telefonlarının güzelliklerinin gölgelenmesi söz konusu. Halbuki Swarovski taşlı kılıflar ile bir yandan eksilen güzelliği başka bir yandan tamamlamanız mümkün.

Galaxy S6 ve S6 edge için dünyanın en önemli mücevher markalarından Swarovski ile işbirliğine giden Samsung, özel Swarovski taşlarla süslenen özel kılıfları Türkiye’de satışa sundu.

Birden fazla renk seçeneği bulunan Swarovski tasarımı koruyucu, kristal alaşımlı kılıflar Samsung Galaxy S6 ve S6 edge’in diğerlerinden çarpıcı şekilde ayrışmasını sağlayacak.

 

Birden fazla rengi bulunan Swarovski tasarımı koruyucu, kristal alaşımlı kılıflar akıllı telefonların diğerlerinden çarpıcı şekilde ayrışmasını sağlıyor.

samsung-galaxy-s6-swarovski-kilif-070715-2

Samsung?un tasarımcı iş ortaklarıyla uzunca bir geçmişe dayanan ilişkisi olduğunu belirten Samsung Electronics Türkiye “Teknolojinin modayı tetiklediği, modanın da teknolojiye ilham verdiğine inanan Samsung, Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge için moda sektöründe dünyanın önde gelen markalarını bir araya getirmeye devam ediyor. Samsung Türkiye olarak, yenilikçi ve anlamlı işbirliklerini sürdürerek, tüketicilerin kendilerini çok daha iyi ifade edebilmelerine olanak sağlayacak eşsiz araçlar sunmaya devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.

Özel Swarovski taşlarla donatılmış koruyucu kılıf Temmuzun üçüncü haftasından itibaren 299 TL tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla Türkiye?deki kullanıcıların beğenisine sunulacak.

İLGİLİ HABERLER