Teknoloji

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S Edge’in şimdiye kadarki en net sızıntıları

samsung-galaxy-s6-galaxy-edge-060215-1

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S Edge’i birlikte gösteren fotoğraflar sayesinde Samsung’un gelecek ay başında tanıtmasını beklediğimiz amiral gemisi akıllı telefonlara şimdiye dek olmadığı kadar net bakış atıyoruz. Fotoğraflarda Galaxy S6 ve Galaxy S Edge olduğu iddia edilen telefonlar kılıflarla görünüyor. Bu nedenle bu cihazlar da kılıf üreticisi tarafından dedikodulardan yola çıkılarak tasarlanan ve sadece o üreticinin yaratıcılığına dayanan taslaklar da olabilir.

CNET Kore sitesine gönderilen bu fotoğraflarda Galaxy S6’nın hem kılıflı hem de kılıfsız görüntüleri yer alıyor. Ayrıca cihazın Edge versiyonu da fotoğraflarda dikkat çekiyor.

Samsung’un 1 Mart tarihinde düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde iki yeni mobil cihaz tanıtması bekleniyor. Bunlardan bir tanesi 5.1 Quad HD ekranlı Galaxy S6 olacak. Bu cihazda daha önceki Galaxy S amiral gemisi telefonlardan farklı olarak metalin kullanılmasını bekliyoruz.

İkinci cihaz ise Edge çeşidi olacak. Tıpkı Eylül 2014’te tanıtılan Galaxy Note 4’ün yanında Galaxy Note Edge’in çıkarılması gibi, Samsung Galaxy S6 ile birlikte de ekranın kenarlara taştığı bir akıllı telefon sunulacak. Galaxy Note Edge’den farklı şekilde, Galaxy S Edge’in her iki kenarına da ekranın kavis yapacağı söyleniyor.

Sızan fotoğraflara baktığımızda bir tanesinde iki tane Edge modeli görüyoruz. Bunlardan biri zeminde yatarken diğeri de ayakta dikilmiş şekilde duruyor. Her iki cihaz da sadece tek bir yanları kavisli gibi görünüyor, ancak biraz daha yakından baktığınızda ekranın her iki kenara doğru taşacak şekilde kavis yaptığını göreceksiniz.

Fotoğrafların kaynağı Verus adlı kılıf üreticisi. Verus’un beklenen Samsung Galaxy S akıllı telefonları için geliştirdiği kılıflar da cihazlar kadar çekici görünüyor. Aşağıdaki galeride GSMArena sitesinden alınmış fotoğrafları bulabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER