Teknoloji

Samsung Galaxy S6’ya ait olduğu iddia edilen fotoğraflar internete sızdı

samsung coronavirus

samsung-logo-030714

Son Galaxy S serisi modellerinin gördüğü ilgiden memnun olmayan Samsung’un amiral gemisi Android telefonunu sıfırdan tasarlama kararı aldığı iddia ediliyor. Sıfırdan tasarımın ne anlama geldiği henüz tam olarak bilinmese de, Samsung Galaxy S6’nın özel bir kavisli ekran ve metal kasayla birlikte geleceği söyleniyor. Telefona ait olduğu iddia edilen metal kasa fotoğrafları internete sızarken, bazı sızıntılarda da cihazın teknik özellikleri ortaya çıkmıştı.

samsung-galaxy-s6-1

Toranji.ir sitesinde yayınlanan ve Samsung Galaxy S6 prototiplerine ait olduğu iddia edilen fotoğraflar da bugüne kadar ortaya atılan iddialara yeni bir boyut ekliyor. Sitenin yayınladığı fotoğraflarda farklı renklerde üç cihaz görülüyor. Duvar kağıdındaki renk seçimi, arayüz ve Home tuşunun yerleşimi gibi faktörler göz önüne alınınca tüm cihazların Samsung’un klasik tasarım çizgilerini taşıdığı rahatlıkla anlaşılıyor.

samsung-galaxy-s6-2

Fotoğraflarda Samsung Galaxy S6’nın metal bir kasaya sahip olması dikkat çekiyor. Cihazın hem önünde hem de arkasında Samsung logosu bulunuyor. Arka kamera ve kalp atış hızı sensörünün konumları, bu bileşenlerin Samsung Galaxy S5’teki konumlarıyla benzerlik gösteriyor. Yayınlanan bir diğer fotoğrafta ise Samsung Galaxy S4, S5 ve S6 karşılaştırılıyor. Halihazırda bu sızıntıların gerçek olup olmadığı konusunda bir şey söylemek ise mümkün değil.

İLGİLİ HABERLER