Teknoloji

Samsung Galaxy S6’da ön yüklü gelen pek çok uygulamayı kaldırmak mümkün olacak

samsung-galaxy-s6-on-inceleme-3

Samsung’un yeni amiral gemisi telefonu Galaxy S6 ile şişirme yazılımlar konusunda geri adım attığı ve kullanıcılara daha derli toplu bir sistem sunmak istediği biliniyor. Görünen o ki, Samsung söz konusu yaklaşımını uygulamak için cihaz sahipleriyle birlikte çalışma konusunda da oldukça istekli.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy S6 Ön İnceleme

XDA-Developers forumunun Jeshter2000 rumuzlu kullanıcısı, Galaxy S6 edge’in piyasaya çıkış öncesi dönem için hazırlanan bir versiyonunda kullanıcıların ön yüklü olarak sunulan pek çok uygulamayı cihazlarından kaldırabildiğini belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy S6 edge Ön İnceleme

Söz konusu uygulamalar arasında Google ve Samsung’un imzalarını taşıyan uygulamalar da bulunuyor. Galaxy S6 sahipleri diledikleri takdirde S Voice’u tamamen devre dışı bırakarak sesli komutlar için Google’ın asistanından faydalanabilecek. Bu imkanın Samsung Galaxy S6 ve S6 edge’in mağazalarda satılacak versiyonlarına yansıyıp yansımayacağı henüz bilinmiyor, ancak Samsung’un telefonları gereksiz uygulamalarla doldurma stratejisinden iyice uzaklaştığı açıkça anlaşılıyor.

İLGİLİ HABERLER