Teknoloji

Samsung Galaxy S6 mini’nin fotoğrafları sızdı

samsung-galaxy-s6-mini-dedikodu-270715-1

Samsung, Galaxy S6 cihazlarının satışlarını desteklemek, daha fazla cihaz satmak için sunduğu seçenekleri çeşitlendiriyor. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda Galaxy S amiral gemisi telefonun “mini” versiyonunun çıkmasını bekliyoruz.

Galaxy S6’nın daha küçük boyutlu ve ekranlı versiyonu Galaxy S6 mini çok yakında bekleniyor. Akıllı telefonun “mini” versiyonu daha küçük ekran, daha mütevazı özellikler ve daha uygun fiyat anlamına geliyor.

Her zevke hitap eden akıllı telefon farklı boyutlara sahiptir. Galaxy S6 gibi nispeten büyük ekranlı bir telefon herkese hitap etmeyebilir, özellikle çocuklar ve küçük elli kişiler için Galaxy S6 tutulması zor bir cihaz olabilir. Galaxy S6 mini’nin sızan fotoğrafları bu telefonun büyük kardeşiyle benzer bir görünüme sahip olacağını gösteriyor.

Samsung’un geçmiş yıllardaki mini versiyon akıllı telefonlarına baktığımızda, fiyatın düşürülmesi amacıyla teknik özelliklerin profilinde azaltmaya gidildiği görülmüştü. Bu durumun Galaxy S6 mini ile de tekrarlanması bekleniyor. Ne var ki, bu cihazın teknik özelliklerine ait detaylar henüz ortaya çıkmış değil. Yine de bu telefonun Snapdragon 808 yongaset barındırdığına dair dedikodular ortalıkta dolaşıyor.

Ekranın 4.7 inç, 720 p çözünürlüklü olacağı, ayrıca 15 megapiksel kamera barındıracağı söyleniyor. Samsung’un 13 Ağustosta bir lansman düzenlemesi bekleniyor. Burada Samsung Galaxy S6 Edge+, Galaxy Note 5 gibi akıllı telefonların yanında Galaxy S6 mini’yi de görebiliriz.

İLGİLİ HABERLER