Manşetler

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge’in Türkiye satış fiyatı Turkcell sayesinde ortaya çıktı

samsung-galaxy-s6-on-inceleme-16

MWC 2015’in gözde cihazlarının Türkiye satış fiyatları birer birer belli olmaya devam ediyor. Önce HTC’nin yeni amiral gemisi One M9’un Türkiye satış fiyatını açıklayan Turkcell, şimdi de Samsung’un yeni gözde telefonları Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge’in Türkiye satış fiyatlarını ortaya çıkardı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy S6 Ön İnceleme

Turkcell’in internet sitesine göre, 32 GB dahili hafızaya sahip Samsung Galaxy S6 2499 TL’den, yine 32 GB dahili hafızalı Samsung Galaxy S6 edge ise 2999 TL’den satılacak. Diğer dahili hafıza seçeneklerine dair fiyat bilgilerine Turkcell’in internet sitesinde henüz rastlanmıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy S6 edge Ön İnceleme

Ön sipariş sürecinin başlamasından kısa bir süre sonra, hem Samsung Galaxy S6 hem de Galaxy S6 edge stoklarının tükenmiş olması ise dikkat çeken bir diğer nokta oluyor. Samsung Galaxy S6’nın 2499 TL’lik fiyat etiketiyle HTC One M9 ile gireceği rekabette elini biraz daha güçlendirdiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Galaxy S6 edge ise akıllı telefon kullanımında yeni deneyimlerden çekinmeyen ve bunun için gerekli maddi imkanlara sahip kitlenin tercihi olması muhtemel gözüküyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER