Manşetler

Sızıntı Samsung Galaxy S6 edge+’ın 21 Ağustosta ön siparişe çıkabileceğini gösteriyor

samsung-galaxy-s6-edge-plus-sizinti-110815

Samsung, Galaxy Note 5’e lansmanında kavisli bir telefonun daha eşlik edeceğini kazara da olsa doğruladı. Şirketin Fransa ofisi tarafından oluşturulan Galaxy S6 edge+ ön sipariş sayfası, Galaxyclub.nl sitesi tarafından ortaya çıkarıldı. Sayfada Samsung Galaxy S6 edge+’a ön sipariş süresince Level Bluetooth kulaklığın eşlik edeceği görülüyor.

Teklif süresinin 21 Ağustos-3 Eylül arası olarak gösterilmesi, akıllı telefonun 21 Ağustosta ön siparişe çıkma ihtimalini yükseltiyor. Sayfada lanse edilen fırsatın 3 Eylül itibarıyla sona erecek olması ise cihazın 4 Eylül itibarıyla raflardaki yerini alabileceği anlamına geliyor. Ancak bu tarihlerin Samsung Galaxy S6 edge+ ile ilgili olmayabileceğini ve tamamen teklife özgü olabileceğini unutmamak gerekiyor.

Yine de, söz konusu tarihler Samsung Galaxy Note 5’in çıkışına ilişkin olarak yazılan tarihle örtüşüyor. Samsung’un yeni akıllı telefonlarını iPhone 6s’ten önce piyasaya sürmek istediği biliniyor. Dolayısıyla Galaxy S6 edge+ sızıntısından hareketle işaret edilen çıkış takvimi, kulağa fazlasıyla mantıklı geliyor.

Samsung Galaxy S6 edge+’ın 5.5 inç kavisli ekrana sahip olması ve küçük kardeşinin donanımsal özelliklerini paylaşması bekleniyor. Bütün bu soruların cevabı, 13 Ağustosta düzenlenecek Samsung Unpacked etkinliğiyle ortaya çıkacak.

Söz konusu sayfayı fazla vakit kaybetmeden kaldıran Samsung, yerine Unpacked etkinliğinin sayfasını yerleştirdi. Şirketin bu değişimi hızla gerçekleştirmesi, sızan bilginin doğruluk ihtimalini yükselten bir hareket olarak niteleniyor.

İLGİLİ HABERLER