Manşetler

Samsung Galaxy S6 edge Plus’a ait olduğu iddia edilen fotoğraflar internete sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung-galaxy-s6-edge-plus-sizinti-200715-1

Alman Android hayran sitesi All About Samsung, hakkındaki dedikodular bir süredir artışa geçen Samsung Galaxy S6 edge Plus’a ait olduğu iddia edilen fotoğrafları yayınladı. Şirketin geçtiğimiz ilkbaharda piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisi telefonlarından Galaxy S6 edge’in daha büyük versiyonu olma niteliğini taşıyor.

Galaxy Note 4 ile aynı uzunlukta, ancak daha az genişlikte gibi gözüken Samsung Galaxy S6 edge Plus’ın 5.7 inç kavisli ekranla birlikte geleceği söyleniyor. Orijinal Galaxy S6 edge’de 5.1 inç ekran bulunuyor.

Cihazın teknik özellikleri henüz tam olarak ortaya çıkmasa da, geçmiş sızıntılar Samsung Galaxy S6 edge Plus’ın 32 GB dahili hafıza, 16 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamera, Android 5.1.1 işletim sistemiyle birlikte geleceğini gösteriyor. Samsung Galaxy S6 edge Plus’ın yeni Galaxy Note 5 ile birlikte 12 Ağustosta tanıtılabileceği söyleniyor. Güney Koreli şirketin çıkış takvimini erkene almasında yeni iPhone’ların eylülde satışa sunulacak olmasının önemli bir rol oynadığı düşünülüyor.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-sizinti-200715-2

Sızıntıların doğru çıkması durumunda, Samsung Galaxy S6 edge Plus, mevcut iPhone 6 Plus’a ve haleflerine karşı bir alternatif teşkil edecek. ABD Federal İletişim Komisyonu’na (FCC) gönderilen belgeler, Samsung Galaxy S6 edge Plus’ın T-Mobile, AT&T ve Verizon gibi önemli Amerikan mobil operatörleri tarafından satılacağını ortaya koymuştu.

İLGİLİ HABERLER