Teknoloji

Samsung Galaxy S6 edge Iron Man versiyonu Güney Kore’de yok sattı

galaxy-s6-edge-iron-man-280515

Samsung’un amiral gemisi akıllı telefonlarını süper kahramanların isimleriyle birleştirmesi, buna uygun renklerle birlikte sunması tüketicilerin epey ilgisini çekiyor gibi görünüyor. Bu hafta başında Samsung Galaxy S6 edge Iron Man versiyonunu duyuran Güney Koreli şirket, aynı zamanda Galaxy S6 ve S6 edge için Kaptan Amerika versiyonu kablosuz şarj cihazını da yurt dışında satışa sunuyor.

Galaxy S6 Iron Man versiyonu dün itibarıyla Güney Kore’de satışa sunuldu ve epey ilgi gördü. Kısa sürede tükenen ürünü satın alan ilk 100 kişi, kırmızı renkli, Iron Man temalı Galaxy S6 edge ile birlikte özel Iron Man çantasını da satın almaya hak kazanmış.

Iron Man temalı Galaxy S6 edge’in Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı henüz kesinlik kazanmadı. Bu telefon şu an için sadece Güney Kore, Çin ve Hong Kong pazarlarında satılıyor.

galaxy-s6-kaptan-amerika-kablosuz-sarj-280515

Bu arada Samsung, Galaxy S6 ve S6 edge için, Kaptan Amerika’nın kalkanındaki yıldız işaretini ve motiflerini barındıran kablosuz şarj plakasını da Güney Kore’de, 150 TL’ye karşılık gelen bir fiyattan satışa sunulmuş durumda. Yolu Güney Kore taraflarına düşen Galaxy S6 ve S6 edge sahipleri için bu kablosuz şarj aleti güzel bir tatil anısı olabilir.

İLGİLİ HABERLER