Teknoloji

Iron Man temalı Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge’in yakında resmiyet kazanacak

samsung-galaxy-s6-iron-man

Marvel’ın Sinema Evreni’nin en yeni durağı olan “Yenilmezler: Ultron Çağı” geçtiğimiz hafta tüm dünyada vizyona girmişti. Filmin seyircilerle buluşmasından kısa bir süre geçmişken, Samsung gözde akıllı telefonları Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge’in Iron Man temalı versiyonlarını piyasaya süreceğini doğruladı.

Yenilmezler: Ultron Çağı’nın promosyon çalışmaları için Marvel ile işbirliğine giden Samsung’un son amiral gemisi telefonlarının Yenilmezler kadrosuna özel versiyonlarını çıkaracağı haberleri daha önce gündeme gelmişti. Yenilmezler temalı Galaxy S6 ve 66 edge versiyonlarına ait taslaklar da internete sızmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy S6 ve S6 edge İncelemesi

Samsung söz konusu taslakların gerçek bir ürüne dönüşüp dönüşmeyeceğini doğrulamasa da, Yenilmezler: Ultron Çağı’nın Seul’deki galasında konuşan Samsung mobil biriminin başkan yardımcısı Lee Young-hee, Iron Man temalı Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge’in yakında piyasaya sürüleceğini doğruladı. Kırmızı renkli telefonların mayıs ayının içinde veya haziranın ilk günlerinde resmen duyurulması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER