Manşetler

Samsung Galaxy S6 Active ile ilgili ilk ipuçları sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung-galaxy-s6-edge-on-inceleme-19

Samsung Galaxy S akıllı telefonlarını sevenler Galaxy S6 ve S6 Edge ile birlikte uzun zamandır özlemini duydukları metal gövdeye kavuştu. Ancak ince ve metal gövdenin gelmesi, Galaxy S5’te bulunan suya dayanıklılık özelliğinin kaybıyla sonuçlandı. Bu durumda dış ortamın zorlu koşullarında, suya ve toza karşı dayanıklı bir Galaxy S6 deneyimi isteyenler Galaxy S6 Active’i beklemeye başladı.

Bir kaynağın verdiği bilgilere göre Samsung, Galaxy S6 Active’in hazırlıklarını yapıyor ve bu cihaz SM-G89A seri numarasını taşıyacak. Kaynağın belirttiğine göre, S6 Active’de de 5.1 inç, QHD Super AMOLED ekran bulunacak. Active versiyonun içinde Exynos 7420 yongaset, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 16 MP arka kamera ve 5 MP ön kamera bulunacak.

Galaxy S6 Active’in daha sağlam bir gövde barındıracak olması ölçüleri de değiştirecektir. Telefonun 73.6 x 146.9 x 8.8 mm.’lik boyutlara sahip olacağı söyleniyor. Ayrıca içeride 3500 mAh kapasiteli pilin bulunacağı da iddia edilen diğer unsurlar arasında yer alıyor.

Samsung’un Galaxy S6 Active’i ne zaman tanıtacağı belli değil, ancak Galaxy S6 ve S6 edge nisan ayının ortalarında piyasaya çıktıktan kısa bir süre sonra yeni ürünün duyurusunun yapıldığını da görebiliriz.

İLGİLİ HABERLER