Eğlence

Uçaktan düşen Samsung Galaxy S5 hayatta kalmayı başarmış – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung galaxy s5Bir uçaktan düştüğü açık şekilde görülen bir Samsung Galaxy S5, bir kişinin evinin bahçesine düştükten sonra mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başardı. Üstüne üstlük bu düşüş anını ve sonrasında yaşananları da kayıt altına almaya devam etti. Sahibi Blake Henderson’a geri dönen telefonun, düşüşü ve sonrasını gösteren video YouTube’da yayınlandı.

11 dakikalık video, telefonun sahibinin yeğeni olan Robert Ryan tarafından YouTube’a yüklendi. Videonun ilk saniyelerinde, Henderson uçağın içinden dışarısını kaydederken, yeryüzü net bir şekilde görünüyor. Daha sonra telefonun uçaktan yere doğru, yaklaşık 300 metreden hızlı şekilde düşüşü görülüyor. Bu sırada ekranda mavi ve yeşil karışımı bulanık görüntüler görüyoruz. Tüm bunlar videonun ilk dakikasında gerçekleşiyor.

Videonun geri kalan bölümünde ise, öncelikle çimenlerin arasında duran Galaxy S5’in kayda devam etmesini görüyoruz, bu sırada çim biçme makinesinin sesini duyuyoruz. Daha sonra iki kişinin birbiriyle konuşmaları ve aralarında telefonun kime ait olduğuyla ilgili muhabbetleri duyuluyor. Videonun sonlarında ise telefonun çöp kutusu ve benzeri bir kutu içine atıldığını görüyor, dışarıdaki konuşmaları duymaya devam ediyoruz.

Bu video, Samsung’un suya ve toza dayanıklı ilk Galaxy S serisi akıllı telefonu olan Galaxy S5’in sanıldığından daha sağlam olduğunu gösteriyor. Telefonun kamerasının ve mikrofonun düşüşten sonra da çalıştığını video sayesinde anlıyoruz. Ancak diğer parçalarının ne durumda olduğuna dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Bu arada iyi ki, telefon sokakta yürüyen bir kişinin kafasına veya yolda seyir hâlinde olan bir aracın üstüne düşmemiş.

İLGİLİ HABERLER