Teknoloji

Samsung Galaxy S5 ile birlikte yenilenmiş S Health uygulamasını ve TouchWiz arayüzünü de gözler önüne çıkaracak

Samsung’un yeni gözde telefonu Galaxy S5’i şubat ayının sonunda Barselona’da gerçekleştirilecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtacağına dair beklentiler her geçen gün biraz daha artıyor. SamMobile tarafından yayınlanan ekran görüntüleriyse Galaxy S5 ile birlikte TouchWiz arayüzünün ve S Health uygulamasının yeni versiyonlarının da geleceğini gösteriyor.

samsung-galaxy-s5-s-health-040214

Yenilenen S Health uygulaması işlevler bakımından 2012’de yayınlanan versiyonundan farklı olmasa da, daha düz bir tasarıma sahip olduğu görülüyor. Tasarımdaki değişikliğe ek olarak kullanıcılar yenilenen uygulama sayesinde konumlarını harita üzerinden görebilecek ve yürüyüş veya koşu esnasında çalan müziği tek bir ekran üzerinden kontrol edebilecek.

Samsung’un Android işletim sistemi üzerine kendi yorumunu ve uygulamalarını katmasını sağlayan TouchWiz arayüzünün yeni versiyonu hakkında da S Health uygulamasına bakarak fikir sahibi olmak mümkün. Güney Koreli şirketin TouchWiz’i Android’in ham versiyonuna daha yakın bir hale getireceğine dair haberlerin doğruluk imkanı bu ekran görüntüleri sayesinde biraz daha artıyor.

TouchWiz arayüzünün yeni versiyonuyla birlikte Life Times adını taşıyan yeni bir yaşam uygulamasının daha Samsung kullanıcılarına sunulması bekleniyor. Söz konusu uygulamanın telefon görüşmeleri, uygulama kullanımı gibi işlemlerin kaydını otomatik olarak tutacağı ve fotoğraf, müzik, mesaj gibi içerikleri kataloglayabileceği söyleniyor.

İlgili >> SamMobile

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER