Teknoloji

Samsung Galaxy S5 Prime Galaxy F adıyla gelebilir

Samsung Galaxy S5 Prime’a ait görüntüler internete sızmaya devam ediyor. Son görüntülerde cihazın metal bir kasaya sahip olması dikkat çekerken, cihazın adı ”Galaxy F” olarak anılıyor. Fotoğraflar yayınladığı sızıntılardaki isabet oranıyla tanınan Twitter kullanıcısı evleaks tarafından paylaşılırken, fotoğraf için evleaks tarafından kullanılan kelimeler kaynak konusunda bazı şüphelerin olduğu izlenimini uyandırıyor.

samsung-galaxy-f-00614

Telefonun adında kullanılan F harfinin İngilizce’de ”moda” anlamına gelen ”fashion” kelimesini temsil ettiği ve Galaxy S5’in üst sınıf özelliklerinin metalik kasayla birleşeceği düşünülüyor. Şirketin Galaxy S4 Zoom’dan sonra Galaxy S5’in kamera telefon modeli için K Zoom ismini tercih ettiği göz önüne alınınca bu isimlendirme yöntemi kulağa daha anlamlı geliyor.

Daha önceki sızıntılarda Galaxy F’in 5.2 inç QHD AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 805 işlemci, 3 GB RAM ve optik görüntü sabitleme özelliğine sahip 16 megapiksel kamerayla birlikte geleceği iddia edilmişti. Bu ayın sonu itibarıyla tanıtılması beklenen telefonun temmuz ayında satışa sunulacağı öne sürülüyor.

İlgili >> evleaks (Twitter)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER