Teknoloji

Samsung Galaxy S5 Prime dedikoduları: Quad HD ekran, Snapdragon 805 işlemci

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Yeni bir Samsung Galaxy telefonunun izlerine internette rastlandı. Bu cihaz etkileyici bir Quad HD ekran ve Snapdragon 805 yongaset barındırıyor gibi görünüyor ve Galaxy S5 Prime olarak adlandırılıyor.

Samsung Galaxy S5

Galaxy S5 Prime ilk olarak Hindistan merkezli ithalat sitesi Zauba’da, SM-G906K model numarasıyla görüldü ve bu cihazdan dört adedin araştırma ve geliştirme çalışmaları için sevk edildiği not edildi.

Galaxy S5’in güncellenmiş bir takipçisi olarak nitelendirilen Galaxy S5 Prime’ın ilgi çekici özellikleri bulunuyor. 5.5 inç, 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü ekran, 2.5 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 805 yongaset, 3 GB RAM, Adreno 420 GPU, 16 megapiksel ana kamera, 2 megapiksel ön kamera, 32 GB dahili hafıza ve Android 4.4.2 bu cihazın başlıca teknik özellikleri arasında listeleniyor.

Her ne kadar bu cihaz “Galaxy S5 Prime” olarak anılsa da, bu yıl içinde bu özelliklere sahip bir amiral gemisi beklememek gerekiyor. Genellikle Samsung, her yıl tek bir amiral gemisi Galaxy S telefonu çıkarıp onun alt türevlerini duyuruyor. Belki de Ar-Ge amacıyla sevkedilen bu cihaz yaz sonunda beklenen Galaxy Note 4’ün prototipleri de olabilir.

İlgili >> TechRadar, Zauba

İLGİLİ HABERLER