Manşetler

Samsung Galaxy S4’ün Şubat 2013’te çıkacağı söylentilerini yalanladı

Samsung, Galaxy S4’ün Şubat 2013’te çıkacağına yönelik haberleri yalanladı, 5 inç’lik halef söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. Yeni gözde cihazla ilgili yol haritasına ait detaylar bu hafta başından itibaren ortalıkta dolaşmaya başlamış, Samsung yöneticilerinin iPhone 5 üzerindeki baskıyı canlı tutmak amacıyla 2013 birinci çeyreğinin ortalarında gerçekleşecek bir çıkışı onayladığı iddia edilmişti. Ne var ki, Samsung Tomorrow blogunun Twitter hesabı bu spekülasyonları yalanlamakta gecikmedi.

Samsung-Galaxy-S-III-Inceleme-00031

Şirket mevzsuyla ilgili olarak yorum yapmadı, ancak garip şekilde,  bu söylentilerin neden yayıldığını sormadan da edemedi. Aslına bakarsanız, Samsung’un Galaxy S4 söylentilerini fazla vakit kaybetmeden yalanlama yoluna gitmesi gayet mantıklı, ne de olsa şirket mevcut Galaxy S III cihazının satışına balta vurmak istemez. iPhone örneğinden bildiğimiz gibi, bir sonraki nesil cihaza yönelik dedikodular müşterilerin bir sonraki nesil cihazı görmek isteyip buna göre karar vermelerine neden oluyor, bu da mevcut nesil cihazın satışlarını sekteye uğratıyor.

Bununla birlikte Samsung Galaxy S III’ün satışlarını sekteye uğratmak da aslında o kadar kolay değil gibi. Şirket piyasaya çıkıştan bu yana geçen 100 günlük süre içinde 20 milyon Galaxy S III satmayı başardı, Galaxy S II’nin kırdığı rekoru rahat bir şekilde geride bıraktı. Bu arada Galaxy S III Samsung’un Türkiye’de bugüne kadar en kısa sürede en yüksek satış rakamına ulaşan akıllı telefonu da oldu.

İlgili >> Twitter (@SamsungTomorrow)

İLGİLİ HABERLER