Teknoloji

Samsung Galaxy S4 ve Note 2 için Android 5.0 Lollipop güncellemesi yolda

samsung-galaxy-s4-241214

Samsung, Galaxy S4 ve Galaxy Note 2’yi Android 5.0 Lollipop güncellemesi alacak cihazlar listesine dahil ederek kullanıcılarına yılbaşı hediyesi vermeye hazırlanıyor. Şirketin daha önce hazırladığı güncelleme listelerinde Galaxy Note 3’ten önce piyasaya sürülen cihazlar yer almamıştı. Samsung Galaxy Note 3 ve Galaxy Note 4 de, daha önce açıklandığı gibi, Android 5.0 Lollipop ile güncellenecek.

Samsung Galaxy S4 ve Note 2’nin Android 5.0 Lollipop güncellemesini alacağı bilgisine şirketin Fince destek sayfasında rastlanırken, bu bilginin güncellemenin tüm dünyada yayınlanacağı anlamına gelmediğini belirtmek gerekiyor. Yine de, Samsung’un destek sayfasının diğer kaynaklara kıyasla daha güvenilir olduğu gerçeğini göz önünde bulundurmakta fayda var.

Fince destek sayfasında Samsung Galaxy S4 ve Note 2 dışında Note 3, Galaxy Alpha ve Galaxy S5 Mini de Android 5.0 Lollipop güncellemesini alacak cihazlar arasında sayılıyor. Söz konusu listede Galaxy S5’in bulunmaması ise göze çarpıyor. Fince destek sayfasındaki listeyi haberleştiren GSM Arena sitesiyse listenin hazırlanması sırasında bir hata yapılmış olabileceği notunu düşmeyi ihmal etmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER