Teknoloji

Samsung’dan Android 4.4 KitKat önyüklü Samsung Galaxy S4 Value Edition

Tıpkı Apple gibi, Samsung da bir önceki yılın gözde telefonunu satma konusunda oldukça yetenekli. Güney Koreli şirket nisan ayında Galaxy S5’i piyasaya sürmüş olsa da, bu durum Galaxy S4 ailesine yeni üyeler katılmasına engel olmuyor. Galaxy S4 Value Edition adını taşıyan yeni Galaxy S4 modelinin en önemli özelliğiyse Android 4.4 KitKat’ı önyüklü olarak sunması.

samsung-galaxy-s4-value-edition

Samsung geçtiğimiz mart ayında da Galaxy S III Mini için bir ”Value Edition” modelini görücüye çıkarmış, ancak orijinal modele kıyasla çok az güncelleme gerçekleştirmişti. Galaxy S4 Value Edition’da da bu anlayışı sürdüren şirket, sadece gri renkli modelin arka kapak tasarımında küçük bir değişikliğe gitmiş. Bunun ve Android 4.4 KitKat’ın varlığı dışında Galaxy S4 Value Edition’da orijinal modelden farklı bir nokta bulunmuyor.

İlk etapta Hollanda’da satışa sunulan Galaxy S4 Value Edition’a sahip olmak için 398 avro ödemek gerekiyor. Akıllı telefonun diğer pazarlarda boy gösterip göstermeyeceğiyse henüz bilinmiyor. Orijinal Galaxy S4 için Android 4.4 KitKat dağıtımının başlamış olmasıysa Galaxy S4 Value Edition’ın varlık sebebinin sorgulanmasına yol açıyor.

İlgili >> GSMinfo

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER